Lomahuoneistot Pietarissa

Lomahuoneistot Pietarissa
Omistaja vuokraa
   Wohnungen in Sankt Petersburg, Russland   St Petersburg Apartments   Apartamentos en San Petersburgo 
   Appartamenti a San Pietroburgo   Appartements Saint Petersbourg   Pietari

   Home

   Yksiö
   Fontanka

   Kaksio
   Fontanka 69

   Kaksio
   Fontanka 11

   Kolmio, Liteinyi
   Prospekti

   4 h+k
   Gribojedovin
   rantakatu

Hinnat &
Varaaminen


  

Kaksio Fontanka 69

Kaksio on laajuudeltaan 55 m² ja käsittää makuuhuoneen ja olohuoneen.

Kaksio sijaitsee osoitteessa Fontanka 69, Draamateatterin vieressä, 10 minuutin kävelymatkan päässä Nevski Prospektilta ja Gostinyi Dvor –metroasemalta. Huoneiston sijainti kartalla ja Google Map

Huoneistossa on romanttinen, 3:lla kaari-ikkunalla varustettu 15 m²:n laajuinen makuuhuone sekä tilava keittiöön yhdistetty olohuone (32 m²) sekä ammeella varustettu kylpyhuone. Makuuhuoneessa on kaksoisvuode ja olohuoneessa vuodesohva. Huoneiston pohjapiirros

Huoneiston varustukseen kuuluvat väritelevisio, mikroaaltouuni, jääkaappi, musiikkilaitteisto, kahvinkeitin ja puhelin. .

Asunto on täydellisesti peruskorjattu 2003. Mukavuutta ja turvallisuutta lisäävät metallinen ulko-ovi sekä melulta ja lämpötilojen vaihtelulta suojaavat kolmoisikkunat.

Toisessa kerroksessa sijaitsevan kaksion viidestä  ikkunasta on hieno näköala Fontanka-joelle. Kulku huoneistoon tapahtuu kadun puolelta koodilukolla varustetusta ulko-ovesta. Huoneistoon voi majoittua neljä henkilöä.

Asunnon lähellä sijaitsee supermarket, jossa on tarjolla runsas valikoima elintarvikkeita ja erilaisia juomia. Myymälä on avoinna aamusta iltamyöhäiseen. Lähistöllä on lisäksi lukuisia kahviloita ja ravintoloita. Samassa rakennuksessa kaksion kanssa sijaitsee myös ensiluokkainen kalaravintola Triton.

LISÄKUVIA KAKSIOSTA

Asunnosta hinnat 70-120 €/vrk. Varaukset ja hinnasto – katso varaussivu.

Kaksion saatavuustiedot

E-mail: roxanita@yandex.ru


Saatavuustiedot

Kaksion kuvat

  

Kaikki
kaksion kuvat

Huoneiston pohjapiirros