Lomahuoneistot Pietarissa

Lomahuoneistot Pietarissa
Omistaja vuokraa
   Wohnungen in Sankt Petersburg, Russland   St Petersburg Apartments   Apartamentos en San Petersburgo 
   Appartamenti a San Pietroburgo   Appartements Saint Petersbourg   Pietari

   Home

   Yksiö
   Fontanka

   Kaksio
   Fontanka 69

   Kaksio
   Fontanka 11

   Kolmio, Liteinyi
   Prospekti

   4 h+k
   Gribojedovin
   rantakatu

Hinnat &
Varaaminen


  

Iso huoneisto Liteinyi Prospekt 32:ssa. 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, keittiö.

Tilava ja edustavaan huoneistoon voi majoittua jopa kuusi henkilöä.

Huoneisto sijaitsee kaupungin sydämessä, Liteinyi Prospektilla. Kyseinen katu on leveä Nevski Prospektia risteävä valtakatu. Nevskille on asunnolta10 minuutin kävelymatka. Lähimmät metroasemat ovat Majakovskaja ja Tšernyševskaja. Huoneisto on lähellä Fontanka-jokea, Kesäpuistoa ja sirkusta. USA:n, Saksan ja Itävallan konsulaatit sijaitsevat samalla alueella. Vain muutaman askeleen päässä asunnolta on monta trendikästä kahvilaa sekä ravintoloita, jazzklubeja, pankkeja ja kauppoja. Huoneiston sijainti kartalla ja Google map.

Mukavuudet

Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Liinavaatteet sisältyvät hintaan ja vuoteet on valmiiksi pedattu vieraiden saapuessa. Olohuoneessa on vuodesohva, kaksi tuolia, TV, CD-radionauhuri ja puhelin.

Huoneet ovat tilavia (18m²) ja niissä on kaksi isoa ikkunaa, joista avautuu kaunis katunäköala.

Huoneistossa on kaksi lattialämmityksellä varustettua kylpyhuonetta, joista toisessa on suihku ja toisessa iso kylpyamme. Veden lämmittämisestä huolehtii iso sähköboileri.

Keittiössä on kaikki ruuanlaitossa tarvittava kuten kaasuhella, mikroaaltouuni, jääkaappi, veden- ja kahvinkeittimet sekä täydellinen astiasto. Huoneiston muuhun varustukseen kuuluu pesukone, kuivausrumpu, silitysrauta ja silityslauta.

Huoneisto sijaitsee hissittömän talon kolmannessa kerroksessa. Sisäänkäynti tapahtuu kadun puolelta. Porraskäytävä remontoitiin 2004, jolloin asennettiin uusi koodilukollinen ulko-ovi.

Huoneisto on täydellisesti remontoitu vastaamaan länsimaisia laatuvaatimuksia. Kaikissa ikkunoissa on kolminkertaiset lasit, mikä takaa alhaisen melutason ja riittävän lämmön talviolosuhteissa. Huoneiston kokonaispinta-ala on 100 m² ja huonekorkeus Pietarin historialliselle keskustalle tyypillinen 3,30 m.

Te voitte katsoa HUONEISTON KUVAT:

Talo ja Liteinyi Prospekt, ympäristön
Makuuhuone 1
Makuuhuone 2
Makuuhuone 3
Keittiö + Kylpyhuone
Huoneiston pohjapiirros

Asunnon hinta 100-180 €/vrk. Varaukset ja hinnasto – katso varaussivu.

Kaksion saatavuustiedot

E-mail: roxanita@yandex.ru


Saatavuustiedot

Makuuhuone 1

Makuuhuone 2

Makuuhuone 3