Lomahuoneistot Pietarissa

Lomahuoneistot Pietarissa
Omistaja vuokraa
   Wohnungen in Sankt Petersburg, Russland   St Petersburg Apartments   Apartamentos en San Petersburgo 
   Appartamenti a San Pietroburgo   Appartements Saint Petersbourg   Pietari

   Home

   Yksiö
   Fontanka

   Kaksio
   Fontanka 69

   Kaksio
   Fontanka 11

   Kolmio, Liteinyi
   Prospekti

   4 h+k
   Gribojedovin
   rantakatu

Hinnat &
Varaaminen


  

Yksiö Fontanka

Pienehköä huoneistoa voisi verrata kahden hengen hotellihuoneeseen, ja se sopii erittäin hyvin yksin matkustavalle tai pariskunnalle.

Yksiö sijaitsee osoitteessa Fontanka 69, Draamateatterin vieressä, 10 minuutin kävelymatkan päässä Nevski Prospektilta ja Gostinyi Dvor –metroasemalta. Huoneiston sijainti kartalla ja Google Map.

Asunnon kokonaisala on 28 m², josta kaksoisvuoteella varustetun asuinhuoneen osuus on 15 m². Asunnossa on lisäksi pieni hyvin varusteltu keittiö ja kylpyhuone suihkulla. Huoneiston pohjapiirros

Yksiön varustukseen kuuluvat pöytä ja kaksi tuolia, nojatuoli, televisio, jääkaappi, minibaari ja vedenkeitin sekä puhelin. Toivomuksesta on mahdollista saada käyttöön myös musiikkilaitteet, kahvinkeitin ja silitysrauta.

Asunto on täydellisesti peruskorjattu 2003. Mukavuutta ja turvallisuutta lisäävät metallinen ulko-ovi sekä melulta ja lämpötilojen vaihtelulta suojaavat kolmoisikkunat.

Toisessa kerroksessa sijaitsevasta yksiöstä on näköala Fontanka-joelle. Kulku huoneistoon tapahtuu kadun puolelta koodilukolla varustetusta ulko-ovesta.

Asunnon lähellä sijaitsee supermarket, jossa on tarjolla runsas valikoima elintarvikkeita ja erilaisia juomia. Myymälä on avoinna aamusta iltamyöhäiseen. Lähistöllä on lisäksi lukuisia kahviloita ja ravintoloita. Samassa rakennuksessa yksiön kanssa sijaitsee myös ensiluokkainen kalaravintola Triton.

LISÄKUVIA YKSIÖSTÄ

Yksiön saatavuustiedot

Asunnon hinta on 55-85 €/vrk. Varaukset ja hinnasto – katso varaussivu.

E-mail: roxanita@yandex.ru


Saatavuustiedot

Yksiön kuvat

  
Room
Bathroom

Kaikki yksiön kuvat

Huoneiston pohjapiirros